cover Belenézek

Digitális

Álomgép a földön, a Boeing B787

Varghson Kft., 2013

ISBN:

Letölthető: Nem

A Boeing B787 Dreamliner forradalmian új konstrukciójú repülőgép, kompozitok és sok új elektromos megoldás jellemzi Csökken a haszontalan súly és növekszik az utas komfort érzete. 

A légitársasági üzemelés kezdetén többször kigyulladtak az akkumulátorok, emiatt egy ideig a hatóságok földre kényszeritették a Dreamlinereket. A hibát aztán kijavitották, azóta az Airbus is eladott már A350 XWB néven hasonló fejlesztési irányú utasszállitó gépet.

 

Vásároljon több fejezetet és kedvezményes áron rakja össze saját REPÜLNI JÓ nagykönyvét!
Három után kettőt, öt után ötöt, hét után pedig további nyolcat ajándékba adunk hozzá, amit a vásárlás után levélben kupon formájában küldünk el Önnek.
Digitális könyv vásárlása: 300 Ft*
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra