Küldetésünk

A technológiai eszközök és az internet rohamos fejlődésével az információk egyre gyorsabban jutnak el hozzánk, ennek következtében mi magunk is egyre gyorsabban igényeljük azokat.

Léteznek azonban olyan tartalmak is, amelyeket szeretnénk kényelmesen, jobb minőségben elérni, megpihenve az információáradat forgatagában.

A mobiltelefonok, laptopok, táblagépek beköltöztek életünkbe, ma már mindig kéznél vannak, hogy biztosítsák a számunkra fontos tartalmak kényelmes és gyors elérését. Nem szeretnénk lemondani a megszokott nyomtatott lapjainkról sem, azonban rohanó világunkban már egyre megterhelőbb elmenni az újságárushoz, intézni az előfizetést, viselni az esetlegesen elmaradó lapszámokkal járó kellemetlenségeket, vagy helyet biztosítani a megőrzésre szánt újságoknak.

A Digitalstand munkatársai azért dolgoznak, hogy megszokott és kedvelt lapjai mindig Önnel legyenek: otthon, a munkahelyen, a kávézóban, vagy éppen amikor szabadságra utazik. Online lapáruházunk a nap 24 órájában ügyfelei rendelkezésére áll, így a világ bármely pontján, a nap bármely szakában megvásárolhatja, elolvashatja vagy újra előveheti újságjait.

Tartson velünk, és fedezze fel a digitális újságolvasás előnyeit! Ha a Digitalstandot választja, kedvenc lapjai mindig Önnél lesznek, ráadásul kedvezőbb áron, mint korábban bármikor!

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra