Rendszerkövetelmények

A MédiaLOG-DMHM Logisztikai Zrt. a Szolgáltatást a Digitalstand Rendszeren keresztül nyújtja, mely elérhető az online, web alapú szolgáltatást nyújtó Honlapon keresztül és a Szolgáltató döntése alapján kiegészítő jelleggel applikációkon keresztül. A Digitalstand Rendszer által nyújtott szolgáltatások némely funkciója egyes (vagy akár az összes) Alkalmazáson keresztül nem, vagy csak csökkentett mértékben érhető el.

A Digitalstand használatához és a Digitalstand-tartalmak Digitalstand alkalmazáson keresztüli eléréséhez szükséges rendszerkövetelmények az alábbiak:

 

PC (asztali számítógép, laptop, notebook)

Bármely készülék

állandó internetkapcsolattal rendelkező számítógép és webböngésző szoftver

szükséges

FireFox 58.0.1 vagy újabb, Chrome 65.0. vagy újabb

 

iPhone

iPhone 5s vagy újabb

iOS 9 vagy újabb.

iPad

iPad 2 vagy újabb

iOS 9 vagy újabb

Android telefon*

 

Android 4.0.3 vagy újabb.

Android táblagép*

 

Android 4.0.3 vagy újabb.

Mac

Bármely készülék

OS X

Windows

Bármely készülék

Windows … vagy újabb

 

Megjegyzés: Az alkalmazás működése a készüléktől és az operációs rendszertől függően eltérő lehet.

*Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatásunk Android és iPad vagy iPhone eszközökön kizárólag az alkalmazásokon keresztül érhető el, internetböngészőn keresztül nem.

 

A rendszer működése jelenleg az alábbi eszközökön lett tesztelve:

·        iPad 2

·        iPad mini

·        Motorola Xoom

·        Samsung Galaxy Note 10.1 LTE

·        Samsung Galaxy Tab 10.1

·        Samsung Galaxy Tab S2

·        Samsung Galaxy S7

·        Huawei Media Pad 7’

·        Sony Xperia Tablet z 16GB

·        Acer iconia 211

·        Google Nexus 7’

·        Lenovo VibeP1

·        Lumia 735

·        Huawei P7

 

A Digitalstand rendszert lehet mobilinternet-előfizetéssel is használni, de kérjük, vegye figyelembe saját előfizetése típusát, és az adatmennyiségi korlátot, mert a magazinok esetében nagy lehet az adatforgalom.

 

A PC-n történő olvasáshoz állandó, nagy sávszélességű internetkapcsolat szükséges. A kapcsolat lehet akár fix telepített (kábeltv, ADSL stb.) akár vezeték nélküli hálózat (WIFI), akár mobilnet (4G).

 

Az offline olvasás iPad készülékeken, valamint minimum Android 4.0.3 operációs rendszerrel rendelkező táblagépeken és Windows 10 operációs rendszerrel működő eszközön lehetséges.

 

A letöltéshez internetkapcsolat mellett lépjen be a Digitalstand alkalmazásba

(melyet iPad-en az AppStore-ból, Android készüléken a Google Play-ből, Win10-es operációs rendszerrel az Áruházból tölthet le), és kattintson a letölteni kívánt lapszám borítóján található Letöltés gombra. Ahhoz, hogy a letöltött kiadványokat offline, internetkapcsolat nélkül is tudja olvasni, ne jelentkezzen ki az alkalmazásból. Az internetkapcsolat megszűnése után a korábban letöltött fájlok elérhetőek, teljes terjedelmükben végigolvashatóak maradnak.

 

2013. áprilisában készültünk el azzal a fejlesztéssel, melynek segítségével a kiadványok nagyobb felhasználói élményt nyújtó, tűéles képi megjelenítését tettük lehetővé. Azóta a lapszámok feltöltése más technológia alapján történik, a korábban megjelent lapszámokat nem áll módunkban ilyen formában megjeleníteni. A 2013. április előtt megjelent, Android, iPad alkalmazásunkban vagy weben vásárolt lapszámok a webes felületen bejelentkezve természetesen továbbra is elérhetőek, olvashatóak.

Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra