cover Belenézek

Digitális

Épületvillamosság 4. átdolgozott, bőv. kiadás

Építésügyi Tájékoztatási Központ Kft, 2013

ISBN:

Letölthető: Nem

 

 

Kiadónk az Épületvillamosság szakkönyvet immár negyedik kiadásában jelentette meg. A könyv főszerkesztője a szakmában nagy elismerésnek örvendő Dési Albert, a szerzői kollektívát pedig ugyancsak a szakma kiválóságai alkotják.

A főszerkesztő és a szerzői gárda – épületvillamossági szakemberek lévén – olyan kézikönyvet állítottak össze, amelyre, mint komplett szakanyag folyamatos igény jelentkezik a gyakorló szakemberek részéről. Az Épületvillamosság – bár nem rendelkezik tankönyvi besorolással – az oktatási anyagok közt betöltött egyedülálló, hiánypótló szerepe révén sok közép- és felsőfokú képzést nyújtó intézményben ajánlott irodalomként jelenik meg.

Az Épületvillamosság szakkönyvünk negyedik kiadásában most az elektrotechnika nagyjainak életét, munkásságát is bemutatjuk, Jedlik Ányostól Bródy Imréig. Emellett természetesen részletezzük a témával kapcsolatban, mind az alapvető ismereteket, mind a legújabb szereléstechnológiai újításokat, illetve kitérünk a szabályozásban, előírásokban beállt változásokra is.

A kiadvány fájlként nem letölthető, a Digitalstand rendszerén keresztül olvasható.
Digitális könyv vásárlása: 3 000 Ft*
 • Kódbeváltás
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra