cover Belenézek

Digitális

Pest-budai séták

Heti Válasz Kiadó Kft., 2012

ISBN: 9789639461390

Letölthető: Nem

Huszonhárom kerület - huszonhárom híres ember. Az 1,7 milliós főváros új arca tárul az olvasó elé. Turisztikai nevezetességek, kultúrtörténeti szempontból fontos emlékek és feltáratlan, eldugott értékek neves személyiségek tálalásában - ahogy még senki sem látta. Sétakötetünk segítségével valódi kalandtúrán vehet részt.

Akarnak Fábry Sándorral várost nézni, Pál Feri atyával libegőzni, Sebestyén Mártával templomtoronyba mászni, Kokóval Kőbányán kirándulni?

Vagy csak  megtudni, mit gondolnak szülőföldről, kötődésről, otthonérzetről? Sétakötetünk segítségével valódi kalandtúrán vehetnek részt az olvasók, különleges helyszíneket fedezhetnek fel, miközben megismerhetik neves emberek életének legfontosabb színtereit.

Térképen ábrázoltunk minden útvonalat, fotókon a sétatársaink számára kedves helyszíneket. Fogják e szubjektív bedekkert, és tartsanak velünk!

Digitális könyv vásárlása: 2 500 Ft*
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra