cover Belenézek

Digitális

Szívhang különszám 45. kötet

Családba nem üt a mennykő; Műtét nélkül gyógyul; Pezsgőt karácsonyra!

Meredith Webber

HarperCollins Magyarország Kft., 2015

ISBN: 9789634071723

Letölthető: Igen

Meredith Webber: Családba nem üt a mennykő
Kate Armstrong első pillanattól fogva ellenállhatatlan vonzalmat érez a szívsebészeti csapat új tagja iránt, aki egyben az új szomszédja is, a négyéves kisfiával együtt. Pedig jobb lenne messzire elkerülnie, mert Angus fennen hirdeti, hogy nem akar több gyereket, Kate viszont semmire sem vágyik jobban az életben, mint népes családra. Dr. McDowell megkérdőjelezhetetlen szaktekintély, ha újszülöttek szívét kell rendbe hozni – a sajátjával ellenben, úgy tűnik, nemigen boldogul…

Meredith Webber: Műtét nélkül gyógyul
Egy kórházban is fájhat az ember szíve, gondolja Clare, amikor szembetalálkozik régi szerelmével, Oliverrel. Ők ketten régebben elválaszthatatlanok voltak, aztán valami félresiklott. A nő sosem mondta el Olivernek, hogy gyermeket várt tőle, amikor elhagyta. Ennyi idő után most hogyan közölje a férfival, aki egyáltalán nem akart családot, hogy van egy kilencéves lánya?

Meredith Webber: Pezsgőt karácsonyra!
Nemsokára karácsony, és Stavrou doktor tudja, hogy addigra fel kell kutatnia elhunyt öccse születendő gyermekének anyját Ausztrália távoli vidékén. És ha ez még nem lenne elég, meg kellene győznie „azt a nőt” – ahogy a család emlegeti –: adja el a cég részvényeit a sosem látott rokonoknak. A férfi nem szívesen vállalja magára a kellemetlen feladatot, de amikor megpillantja a csodaszép Neenát, már cseppet sem bánja, hogy elszánta magát az útra…

Digitális könyv vásárlása: 1 499 Ft*
* Áraink bruttó árak
Bezárás
 • Üdvözlünk!
  Válogass a kínálatunkban lévő több száz újság között! Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, bele is lapozhatsz. Ha először jársz a Digitalstandon, kattints az INDULÁS gombra!
  Indulás
 • Mit csinálhatok itt?
  Kedvenc lapjaidat egy kattintással megvásárolhatod vagy előfizetheted, digitális vagy nyomtatott formában, akár ajándékba is.
  Tovább
 • Hogyan olvashatom?
  Miután megvásároltad a digitális lapszámot, akár azonnal olvashatod is PC-n, Android eszközödön, iPaden vagy akár iPhone készülékeden.
  Tovább
 • Hogyan találom meg a kedvenc lapomat?
  Csak írd be a nevét a keresőbe, vagy válogass téma szerint a kínálatból. Fedezz fel új lapokat is!
  Tovább az oldalra